ÇORUM / OSMANCIK - Osmangazi İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA DÜZENLENEN BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

ÇANAKKALE DESTANININ YILDÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER.

İSTİKLAL MARŞIMIMIZIN KABULÜ 12 MART 1921

DEPREM TAHLİYE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK.

TRAFİK SEMİNERİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ocak ayı Dede Korkut Masalı Yazma yarışması yapıldı.

4/A Sınıfı Songül İPEK, 4/B Sınıfı Sümeyye NAMALIR, 4/C Sınıfı Ahmet Alp ASLAN;

3/A Sınıfı Muzaffer GEÇKİN, 3/ B Sınıfı Eymen ASLAN, 3/D Sınıfı Yakup İBİK;

2/A Sınıfı Hüseyin ÇALIŞKANER, 2/B Sınıfı Eflin Eylül ÇELİK, 2/B Sınıfı Zeynep Büşra YALÇIN, 2/D sınıfı Medine Nur SAYAR sınıflarında 1. oldular. Yarışmaya emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

1 D SINIFI OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi aralık ayı etkinliği olarak Yunuz Emre' den üç kelime SEVGİ, İLİM VE HOŞGÖRÜ yürütme kurulu tarafından seçilerek en iyi afiş yarışması düzenlendi. Yarışmaya öğrencilerimizden katılım çok oldu. Afiş yarışmamıza katılan emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gelen özgün, kaliteli ve emek verilerek yapılan çalışmalar içinden 1., 2. ve 3. seçmek zor oldu.

1.  Umut AK öğrencimizin afişi( SEVGİ VE HOŞGÖRÜ OLMAYAN İLİM KURUMUŞ YAPRAĞA BENZER),

2. Ali Kıvanç AYDIN ( GÖNÜL HOŞGÖRÜ, SEVGİ VE İLİMLE AYDINLANIR),  HOŞGÖRÜ İSE BU AYDINLIĞI KORUR) İki eser üçüncü oldu.

3. Asya KALABALIK ( MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUKLAR SEVGİ, İLİM VE HOŞGÖRÜ İLE YAŞAR)  3. Zeynep Yağmur KURŞUN (İLİMLE SÜSLENEN BİR KALP SEVGİYLE AYDINLANIR. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar okul koridorlarında sergilendi.

KİTAP FUARI ÇORUM GEZİMİZ

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Ara

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

GAZETEMİZE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

/meb_iys_dosyalar/19/09/700239/dosyalar/2023_12/22103225_15temmuzcocukgazeteosmangazi.pdf

Ara

15 Temmuz Demokrasi veMilli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Kapsamında okulumuz öğrenci ve personeli Gazi ve Şehitlerimize minneettardır.

4.SINIFLARIMIZ SERGİ AÇTI.

∞